Bel ons op: +31 (0) 50 501 18 23

De voordelen van retroplate.

LEED / BREEAM gekwalificeerd

Het Retroplate Systeem® is Milieuvriendelijk. Een gemodificeerd natriumsilicaat welke reageert met sodiumsilicaat (vrije kalk) in de cement componenten van beton. Retroplate is een veilig product, dat is samengesteld uit natuurlijke materialen en vrij van schadelijke stoffen die de duurzaamheid en de sterkte van het beton verbeteren. Dus geen oplosmiddelen of vluchtige organische verbindingen.

Verhoogde slijtvastheid

Het Retroplate Systeem® verhoogt de slijtvastheid van een vloer tot 400% (ASTM C779). Als oppervlakte behandeling levert Retroplate de grootste toename in hardheid aan de bovenzijde en levert een ongeëvenaarde slijtvastheid van de betonvloer.

Verhoogde hardheid

Uit vele onafhankelijke testen is gebleken dat het Retroplate Systeem ® de slagvastheid van de betonvloer verhoogt tot 21% (ASTM C805)

Marmerachtige glans / verhoogde licht reflectie coëfficiënt

Door het polijsten van de vloer krijgt het oppervlak een marmeren glans, waardoor de reflectie met tenminste 30% toeneemt. Naast de functionele voordelen, krijgt het oppervlak een prachtige blijvende glans. De betonvloer verandert van een monoliet vloer met weinig esthetische waarde in een sterke, duurzame maar vooral mooie betonvloer.

Verzegeld vloeroppervlak

Het Retroplate Systeem® blokkeert chemisch en mechanisch de poriën aan het oppervlak van uw vloer. Dit verdichtingsproces remt het binnendringen van water, olie en andere verontreinigingen.

Stofvrij oppervlak

Het Retroplate Systeem® verdichtingsproces sluit chemisch de poriën en luchtkanaaltjes in het oppervlak en bindt de zouten in het beton. Dit voorkomt afgave van stof. Hierdoor voorkomt u onnodige onderhoudskosten aan uw machines en het stofvrij maken van vervaardigde en/of tentoongestelde producten.

Eenvoudig onderhoud

Door het creëren van een gladde en stofvrije ondergrond, wordt het onderhoud zeer gemakkelijk en drastisch vermindert. Informatie omtrent de wijze van onderhoud en de speciaal ontwikkelde onderhoudszeep zijn te verkrijgen bij AFN Products B.V.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?