Bel ons op: +31 (0) 50 501 18 23

In 4 stappen naar een topresultaat.

1

Schuren

De eerste stap is de monoliet afgewerkte betonvloer schuren met een zware industriële machine. Dit schuren wordt uitgevoerd met zogenaamde diamant pads. De krachtige schuurmachines worden aangedreven door krachtstroom. Indien dit niet op het werk aanwezig is, kunnen wij dit ook voor u verzorgen inclusief bekabeling. Het stof wat vrijkomt door het schuren, wordt direct afgezogen met bijvoorbeeld industriële stofzuigers.


2

Verdichten

De tweede stap is het verdichten van de geschuurde betonvloer doormiddel van Retroplate®. Retroplate® impregnering dringt diep in het beton. Na een chemische reactie (binnen 24 uur) waardoor de poriën worden gevuld, wordt er een hard en dicht oppervlak gecreëerd. De verdichting en verzegeling remt het binnendringen van water, olie en andere verontreiniging.


3

Polijsten

Tijdens de polijstfase wordt de vloer gepolijst met steeds een fijnere gradatie diamant pads. Dit polijsten is wat de glans produceert.


4

Beschermen

Vervolgens wordt het beton oppervlak eerst gereinigd en vervolgens voorzien van een beschermlaag middels Retropel (mat uiterlijk) of Retrogard (glans uiterlijk).


Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?